hirlevel_feliratkozok_gyujtese

ÜNNEPELÜNK! 🙂

Köszönöm nektek! Átléptük az 500 fő hírlevél feliratkozót! 🙂 Nagyon örülök!

Miért jó ez? És hogyan érheted el Te is?

Azért jó ha sokan vannak, mert a hírlevél feliratkozókból lesznek a későbbi vásárlóid. Tarthatod velük a kapcsolatot, kérdezhetnek tőled, ha bármi kérdésük merül fel az oldalad témájával kapcsolatban. Most azt kérdezed miért pont téged kérdeznének? Mert a hírleveleiddel egy közös kapcsot alakítasz ki velük, és ha felmerül bennük egy olyan kérdés melyben segítségre szorulnak, Te fogsz eszükbe jutni. Egyszóval bizalom építő a hírlevél feliratkoztatás.

A másik ok, amiért jó hogy van sok feliratkozód, hogy Te is tudod őket kérdezni. Meg tudod kérdezni mi érdekli őket, miről olvasnának, miről szeretnének több információt hallani. Akár statisztikát készíthetsz velük, kérdőíveket töltethetsz ki velük.

Miért iratkoznak fel hozzád, pont a te hírleveledre?

Mert olyan anyagot kínálsz nekik, ami számukra hasznos. Amiből tanulnak valamit, ami megoldást ad egy problémájukra. Ezért tálald gusztusosan, egyedien a kínálatod, akárcsak ahogy az ételt tennéd egy vendég elé. Akarja megkóstolni azt az ételt, vagyis akarja megtudni mi van abban az anyagban amire feliratkozik.

Hogyan érd el hogy megnyissák a leveled?

Egyedi, célratörő, érdekes, kíváncsivá tevő, meghökkentő tárgysorral. Ha végig fut a postaládája érkező leveleken megakadjon a szeme a te tárgysorodon, és megnyissa a levelet.

Nem tudod mi lehetne a te feliratkozó anyagod? Vagy még azt sem találtad ki mivel foglalkozhatnál az online világban? De szeretnél pénzt keresni saját erődből?

Az 500 fős hírlevél feliratkozások örömére, most Jóval kevesebbért is megtanulhatod ezeket, online tanfolyamon. 🙂

Továbbá megtanulhatsz:

  • saját egyedi weboldalt készíteni,
  • saját terméket készíteni,
  • egyedi ötletelést kapsz, mi legyen a terméked,
  • hírlevélküldő program használatát,
  • terméked eladását.

–  Ha nem tudod kitalálni milyen témával is foglalkozhatnál, válaszd ezt a tanfolyamot:

KOM – Kreatív Otthoni Másodállás  30%-os kedvezmény – (aug.14 – aug. 16. csütörtök éjfélig)

–  Ha érzel huzalmat a könyvíráshoz, de nem tudod miről írhatnál, amit meg is vesznek online formában, válaszd ezt a tanfolyamot:

E-Könyvíró Tanfolyam   30%-os kedvezmény – (aug.14 – aug. 16. éjfélig)

Ne habozz, mert 08.17-től ismét a régi áron tudsz már csak feliratkozni az online tanfolyamokra.

És ha most megrendeled akciós áron, ajándékba kapsz még egy honlapelemzést is tőlem, ha elkészültél a weboldaladdal 3 hónapon belül!

Ha kérdésed van a tanfolyamokkal kapcsolatban, itt lent a hozzászólásokban felteheted.