Szeretnél plusz pénzt keresni, vagy másodállásban dolgozni, de nem találsz egy normális valós munkát?
A csaladbaratmunka.hu oldalon megtanulhatod hogyan teremts magadnak másodállást. Olyat amit szívesen végzel, olyat ami nincs időhöz kötve, és mégis rendszeres jövedelmed lehet belőle, és természetesen hivatalosan. Ez nem átverés, ez működő lehetőség. Ingyen letölthető anyagok állnak rendelkezésedre, melyek segítségedre lehetnek, abban hogy elindítsd magadnak a saját otthoni munkádat.

otletbol_termek_videoI. ÖTLETBŐL TERMÉK című videó

A 80 perces videóból kiderül, milyen másodállást találhatsz ki magadnak. A videó végigmutatja a lépcsőfokokat, amelyek elvezetnek addig, hogy pénzt keress az általad létrehozott munkával. Kezdődik egészen az ötlet kitalálásától, és megmutatja milyen úton lesz az ötletedből termék.

 

 

emailtanfolyamII. 1 hónapos email tanfolyam

Az 1 hónapos tanfolyam segít abban, hogy ráhangolódj erre a munkára.  Találni fogsz benne többfajta otthoni munkalehetőséget, méghozzá olyanokat melyet te hozol létre. Inspirációt nyújt ahhoz, miért érdemes belevágnod?

 

 

vallalkozas_otletekIII. Mások hogyan csinálják? – ebook

Írásos riportokat készítettem azokkal a nőkkel, akik bele mertek kezdeni a saját otthoni munka megteremtésébe, és másodállásban vagy főállásban – ki-ki milyen mélyen ásta bele magát -, azzal keresnek pénzt.

 

 

 

 

 Az űrlap kitöltésével egyúttal a blogértesítőre is feliratkozol.

Kezd el a tanulást!

Töltsd le az anyagokat most!

Név: *
E-mail: *

Kérlek valós e-mail címet adj meg. Az adataidat bizalmasan kezeljük. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz majd, a levél alján található linken.