konyvirasSaját példámból indulok ki. Nem sok olyan pénzkeresési lehetőség létezik amihez kevés befektetés szükséges, és utána folyamatosan több éven keresztül hozza az eredményeket. Nálam ez úgy nézett ki, hogy elkezdtem egy blogot írni, és ezzel párhuzamosan elkezdtem egy letölthető könyvet is írni. Az egészet munka mellett végeztem, tehát esténként és hétvégén volt időm vele foglalkozni. A könyv írásának az elkezdésétől az értékesítésig kb. 6 hónap telt el. Az értékesítés hónapjától kezdve, minden hónapban – kivétel nélkül -, egészen mai hónapig is, volt belőle bevételem. Több éven keresztül!! És az is jó az egészben, hogy mindeközben segítek is sok embernek a tanácsaimmal, tapasztalataimmal, tehát hasznos is amit csinálok! És nagyon jó érzés segíteni!!! 🙂

Majd elkezdtem egy második letölthető könyvet írni, szintén munka mellett, és abból is ugyanúgy havi szinten lett rendszeres bevételem. Közben alakult a blog is, újabb és újabb bejegyzéseket, cikkeket írtam és írok a mai napig. Tartom a kapcsolatot az olvasóimmal és jönnek a rendelések rendszeresen.

Hát nem jó? Ennyi erővel akár tíz könyvet is írhatnék és annyiszoros lenne a bevételem. Ismerek olyat aki már itt tart. 😉

Ami fontos, hogy olyan témáról írj ami érdekli az embereket. Olyan témáról ami miatt meg is vesznek egy könyvet. Hogy milyen téma lehet ez, azt meg lehet tanulni. A másik fontos dolog, hogy a blogod úgy építsd fel, hogy azt szívesen olvassák. Aki odatalál az oldaladra, az érdekesnek találja és érdekelje amit ott olvashat. Ezt szintén megtanulhatod, hogyan csináld.

Lenne kedved neked is ehhez a pénzkeresési módszerhez? Kérdéseid vannak?

Kérdezz bátran itt a hozzászólások között, a kérdezők között április 27-én kisorsolok egy online e-könyvíró tanfolyamot, ahol mindezt megtanulhatod.

Plusz elfogadok egy tetszikelést a facebook oldalon, ha még nem eddig nem tetted meg. Köszi 🙂