szabo_renata_csaladbaratmunka.hu

Ezen az oldalon szeretném megmutatni, hogy létezik olyan valós, otthon végezhető internetes munka, amivel pénzt lehet keresni.

Nekem mindig is az volt az álmom, hogy otthon dolgozhassak – főleg ha már gyerekeim lesznek – akár saját vállalkozásban is. Pár évvel ezelőtt, mikor párommal eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, szóval akkor jutott eszembe, hogy keresni kellene olyan pénzkereseti lehetőséget, amit majd gyes vagy gyed mellett is lehet végezni, mert hát abból ugye igen nehéz megélni. Akkor még munkahelyen dolgoztam, és így kezdtem el kutakodni az interneten.
Mire megtaláltam azt a videós riportot – két olyan személlyel, akik az online  munkából élnek -, meghallgattam a riportot, és azonnal eldöntöttem, hogy én is ezzel a típusú üzlettel akarok pénzt keresni. Pont abban az időben indult egy 1 éves tanfolyam arról, hogyan lehet otthonról dolgozni interneten. Azonnal be is fizettem rá, és elkezdtem tanulni. Tanulás közben pedig elkezdtem az új munkámat is. Persze közben dolgoztam a munkahelyen, de minden áldott nap szakítottam időt a tanulásra és az otthoni munkára párhuzamosan. Elértem egy rendszeres passzív pénzbevételt, ami  nagyon jól jött a fizetés mellé.
Ami még szimpatikus ebben a munkában az az volt, hogy azzal foglalkozhatok, amiben jó vagyok. Hobbimmal és az életemben összeszedett tudásanyaggal kereshetek pénzt, és olyan témában amit szeretek is.

2-3 évig  rengeteget tanultam, gyakoroltam és tapasztaltam.

– 2009-ben indítottam el  oldalam: teherbeeses.hu. Ezen az oldalon naponta 500 látogató fordul meg. A hírleveleket 5000-en olvassák.

– 2009 júliusban készült el az első online letölthető könyvem, melyből rendszeres bevételem van azóta is.

– 2010 augusztusban készült el a második online letölthető könyvem, ami szintén rendszeres bevételt hoz azóta is.

– 2011-ben pedig elkészítettem két online tanfolyamot, ahol mindezt tanítottam, de ezt azóta felfüggesztettem időhiány miatt.

6 év várakozás után 2013-ban megszületett a lányom Hanna, majd 2015-ben a fiú ikrek Zalán és Marcell.

Még Gyesen vagyok itthon. 2018 áprilisban ismét megtalált egy üzleti lehetőség. Keresgéltem is, de ezúttal ő talált meg engem. Ami megtetszett benne, hogy a divattal, ruhákkal foglalkozik, ezt világéletemben szerettem, ha huszon évesen észnél vagyok, akkor divattervező lettem volna. Erre milyen üzlet talál meg most? Aminek a magyar neve: RUHATERVEZŐ. A cég német, tehát németül: DRESSPLANER.  A másik ami tetszett benne, hogy új üzlet, februártól már lehetett csatlakozni, de a webshop május 1-én nyílt egész Európában. Ebben az üzletben kamatoztathatom tudásom is, és az online marketing, internetes munka terén szerzett tapasztalatokat mind át tudom adni neked. Nem utolsó sorban kreatívkodni is lehet, képszerkesztés, videókészítés stb.

Szeretném ha Te is meglátnád ebben a munkában a lehetőségeket, akár kiegészítést szeretnél a fizetésed mellé, a könnyebb megélhetésért, akár gyűjtenél valamire, amire nagyon vágysz, akár szeretnéd bármilyen nagy álmaid megvalósítani. Mindent megtanítok, hogy Te is tudj plusz pénzt keresni. Én nagyon jó kedvvel végzem ezt a munkát. Egyrészt mert bárhol csinálhatom ahol internet van, másrészt mert imádom a számítógépes melót és ráadásul olyan termékkel foglalkozhatok, ami szintén tetszik nekem.

Kívánom Neked, hogy Te is ilyen jó kedvűen tudj pénzt keresni a DRESSPLANER által.

Ingyenes regisztráció: http://futuredress.dressplaner.com

Köszönöm hogy elolvastál! 🙂
Szabó Renáta