Tucatnyi otthoni munka címen hirdetett hirdetés és weboldal van, csak az a baj velük, hogy minimális ebből, ami tényleg nem átverés. Meghirdetik, hogy mit kell csinálni két szóban és ennyit fizess be hozzá. Ugyan miért kellene már azért pénzt fizetni, hogy valaki munkát kapjon?
Ennek nem szabadna bedőlni, mégis rengetegen kifizetik azt a pár száz vagy 1-2000 Ft-t, mondván ha netán elbukom az nem olyan sok pénz. Sajnos sokan már elkeseredésükben is úgy gondolják, megpróbálják még ezt, aztán még ezt is, hátha bejön. Aztán a sokadik csalódás után feladják és többet nem jelentkeznek ilyen hirdetésre.
Ez a munka amiről ezen a weboldalon informálódhatsz igazi, valós internetes munka.
Otthon dolgozol, magadnak dolgozol, nem kell befizetned semmilyen pénzt, legfeljebb majd egy kis idő múlva befektetsz egy hírlevélküldő szoftverbe vagy tárhelyet bérelsz, de ezek mind többszörösen megtérülő befektetések. És elég csak később fizetni ezekért, az elején kezdhetsz ingyenes weboldallal , bloggal, facebook oldallal.
Ezt a fajta munkát Te magadnak építed fel. Olyan tempóban haladsz ahogy tetszik, vagy ahogy bírod. Itt kérdés mennyi időd van, most dolgozol-e valahol?  Ha munka mellett kezded el és naponta min.egy órát foglalkozol vele akkor is szépen lehet haladni. De ha esetleg otthon vagy mert tanulsz vagy táppénzen vagy vagy kismama vagy, esetleg nyugdíjas, akkor meg tele vagy idővel és belehúzhatsz és nagyon gyorsan felépítheted a te saját üzletedet.