Sokan így gondolják, de ezt azért nem kell szó szerint venni, sokszor csak arról van szó, hogy nem szeretik ha valaki megmondja nekik mit csináljak és pláne hogyan. Szóval arra megy ki a játék, hogy Te magadnak szeretnéd egyengetni az utadat és nem kérsz senki beleszólásából. Ilyenkor mindig jönnek az ütközők, hogy oké leszek a magam ura, de mikor lesz annyi bevételem hogy abból meg is tudjak élni.

A főnök azért nem olyan rossz dolog. Hiszen rajta van minden felelősség, ő idegeskedik a bevételek és a kiadások miatt, ő felel az egész cégért vagy legalábbis egy részéért. Attól függ a főnököd mekkora főnök, cégvezető vagy egy részleg, egy divízió vezetője, esetleg csak csoportvezető.
Neked pedig mint alkalmazott csak dolgoznod kell és “szót fogadnod”. Ugye ez is nehezen megy? A szófogadás?
Tény és való csak úgy tudod megtanulni egy vállalkozás vezetését ha saját bőrödön tapasztalod. Te döntöd el mivel fogsz pénzt keresni, te hozol meg minden döntést az üzletedben. Te örülsz ha jól sikerül egy kampány, és Te próbálsz új üzletet kitalálni ha netán az egyik üzleted nem jön be. Nagyon csábító ezt olvasni tudom, döntsd el mit szeretnél. A jó az egészben hogy nem kell rögtön váltanod, hanem még munka mellett még a meglévő főnököd mellett elkezdheted új üzletedet, még pénzt is kereshetsz meglévő munkahelyed mellett, majd ha elérsz addig hogy saját lábon megállj, akkor elég lesz egy nagyobb lépésre elszánnod magad, vagyis hogy a saját magad ura légy, egyszóval a saját főnököd.