Új üzleti lehetőség – DRESSPLANER

1-2 hónapja találkoztam egy új üzleti lehetőséggel. Ami megfogott benne, hogy a divattal, a ruhákkal kell foglalkozni, s nem utolsó sorban az indulás nem kerül pénzbe. Gondolkoztam régebben hogy szívesen foglalkoznék jó minőségű ruhákkal, leginkább az tartott vissza hogy sok pénzbe kerül egy saját vállalkozás elindítása. Mert az árut beszerezni, webshopot készíteni, ruhákat modelleken fotózni, stb. Nagyon sok pénz és nagyon sok idő.

 

Előnyök

Itt viszont kapok webshopot termékekkel, a szállítás nem az én gondom, a visszáru nem az én gondom. Nyilván dolgozni kell, csak úgy lehet pénzt keresni ezzel a munkával is, mint bármi más munkával is.  Tehát megtetszett és mindenféle visszatartó gondolat nélkül, elkezdtem ezt a munkát. Mindenféle információt megkerestem róla, (bár hozzáteszem ekkor még nem túl sok infó volt, nagyon az elején járt az üzlet 2018 áprilisban), felvettem a kapcsolatot olyan emberekkel, akiket láttam hogy már picit hamarabb csatlakoztak és több mindent tudtak az üzletről.

Webshop

A webshop 2018 április 30-án nyílt. Azóta lehet terméket rendelni. Végleges formáját 2018 októberben kapja meg. Akkorra lesz pl. nagyon sok termék is. Jelenleg kevesebb van, s a vásárlások miatt sok minden hamar elfogy. Ezért ha valaki rendelni akar valamit és megtetszik neki, jobb ha rögtön megrendeli, különben lehet másnap már nem lesz kapható. Jelenleg női és férfi ruhák, kiegészítők kaphatók, 2019-től viszont gyerekruhák is kaphatóak lesznek.

Feladat

A munka lényege: webshop ajánlás. Lehet az üzleti lehetőséget ajánlani, lehet a webshopot ajánlani és lehet a ruhákat ajánlani. Mindezt elsősorban interneten, hirdetésekkel, posztolással közösségi médiában. Lehet offline is szórólap, névjegykártya segítségével, lehet szóban is és még ami eszedbe jut. A lényeg hogy vásárlást kell generálni, mert csak úgy lesz jutalékod, ha vásárolnak az általad beregisztrált partnerek, illetve még az ő alattuk levő partnerek is vásárolnak egészen 7 szint mélységig.

Lesznek divatbemutatók Magyarországon több helyszínen, lesz divattanácsadás a webshopban. Lesz sok minden ami segíti az üzlet felépítését.

Akit érdekel a zárt csoportomban is sok infót talál. Keressetek bátran, kérdezzetek! Nagyon szívesen válaszolok mindenre, akár itt hozzászólásban, akár facebookon a zárt csoportban vagy a privát oldalamon is.

Elérhetőségek

Regisztráció: http://futuredress.dressplaner.com

Facebook zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/216772472249072/

Email: szrenszi@gmail.com

info@csaladbaratmunka.hu