Te miért szeretnél otthon dolgozni? Magad miatt? A családod miatt?

Mert tény és való, hogy ha otthoni munkába kezdesz, nem csak magaddal tehetsz jót hanem családodnak is. Ha pici babád, gyereked van, azért mert mellette otthon ülve kereshetsz pénzt. Ha nagyobb gyerekeid vannak, azért mert a munkahelyre való utazás idejét is megspórolod és a nap bármely szakaszában dolgozhatsz. Így átszervezheted úgy az életed, hogy a családodra minél több időd jusson, akár a gyerekekről akár a férjedről akár a szüleidről, nagyszülőkről van szó. Na és persze nem utolsó sorban magadra is sokkal több időt szánhatsz.

De miért van az, hogy aki otthoni munkát keres, általában nem talál?

Mert nem engedi el a fantáziáját. Végig nézi az apróhirdetéseket az otthoni munka rovatnál, megnézi a munkát kínáló cégek ajánlatait és eltéved pár otthoni munkát kínáló weboldalra, amelyek többsége mind hazugság, átverés, csalás. (Tisztelet a kivételnek.)

Te is jártál már így? De akkor mit tehetsz, hogy otthoni munkát találj?

Picit tovább kell gondolnod és nem megállni a sikertelen keresgélések után. Dolgozhatsz úgy hogy a munkád mennyisége és minősége egyenes arányosságban legyen az érte kapott fizetéseddel.

Ugye megszoktad már azt, hogy eddigi életedben mindig alkalmazottként dolgoztál egy-egy munkahelyen? Bele is rögzül az emberbe ez a fajta életmód, ami nem csoda hiszen szüleinktől, nagyszüleinktől vettük a példát akik egy munkahelyen töltötték le életüket. Sőt még az állam sem éppen a vállalkozóknak kedvezett az intézkedéseivel.

Jó mélyen el is nyomtad magadban azt a lehetőséget miszerint vállalkozóként dolgozhatnál. És ne felejtsd el azt sem hogy ráadásul otthonról is dolgozhatsz vagy bárhonnan ahol van internet elérésed.

Pedig többféle lehetőség is van a vállalkozást tekintve, ha végre magad ura szeretnél lenni. Egyéni vállalkozó, vállalkozhatsz másodállásban, gyes mellett is dolgozhatsz. És a legjobb nem kell rögtön semmit kiváltanod, elég akkor ha már bevételed lesz. 

De még mindig nem tudod, mi az amivel Te vállalkozásba kezdhetnél?

Amit én tudok neked ajánlani, az

  • más termékét értékesíteni 
  • webshopból vásárlásra ösztönözni
  • üzleti lehetőséget ajánlani másnak 

“Milyen a jó termék?”

A terméknek amivel dolgozol, olyannak kell lennie, amire igénye van az embereknek, amit sokan használnak és folyamatosan. Amit te is használsz folyamatosan.

Az ilyen termékkel könnyű dolgozni. Úgyhogy arra kérlek légy a partnerem, dolgozz velem!