Mivel nem minden ember egyforma, egyáltalán nem biztos, hogy pont Te is éppen abba a csoportba tartozol akik tudnak más termékével pénzt keresni., a jutalékból részesülni. Olvasd tovább a bejegyzést és megtudod, hogy neked való-e ez az otthoni, kreatív munka.

Van aki nem szereti az otthoni munkát, mert így legtöbbet egyedül van és több ember társaságában.

 • Van aki nem szeret sokat ülni egy helyben, mondjuk a számítógép előtt, mert félóra után már unalmasnak találja hogy nem mozog, a lábai vinnék már valamerre.
 • Van akinek nincs munkája és mégsem neki való ez a munka, mert el sem tudja képzelni hogy ugyan hogyan kereshetne ő pénzt interneten keresztül.
 • Van aki nem elég kreatív, nem tud egyedül dolgozni, mert ő az a típus akinek meg kell mondani mikor mit kell  tenni. Ha pedig kész a munkával megkapja érte a fizetését. De egyedül képtelen irányítani a munkafolyamatokat.
 • Van aki teljesen elégedett a mostani életével, van elég pénze, jut elég ideje mindenre, családra, magára. Boldogan éli életét jelen pillanatban is. Nos neki valóban nincs szüksége másik munkára.

De ha Te a következő csoportok egyikébe tartozol szükséged van erre az otthon végezhető munkára.

  1. Kiegészítő jövedelemre van szükségem: Dolgozol munkahelyen van rendszeres havi jövedelmed, ám ez nem mindenre elég, sokszor még az alap megélhetéshez sem. Plusz pénzre lenne szükséged ahhoz, hogy nyugodtan éld a napjaidat, mindig biztos légy abban hogy hónap végén is lesz elég pénzed. Lehet, hogy ezzel így nincs gondod, viszont szeretnél eljutni nyaralni valahova, de nincs rá pénzed. Vagy szeretnél egy tanfolyamot elvégezni de nincs rá pénzed. Vagy szeretnél megvenni magadnak, esetleg családodnak valamit, de nincs rá pénzed.
  2. Otthon vagy szabadon szeretnék dolgozni: Nagyon vágysz arra, hogy otthon vagy  szabadon dolgozhass. Hiszen így nem kell munkahelyre bejárni, az idődet magad oszthatod be, saját magad főnöke lehetsz. Mivel ebben az esetben az időddel Te rendelkezel és nem a munkaadóid, ezért tőled függ mire szánsz időt egy napon. Így alkalmazkodni tudsz a családodhoz, gyerekeidhez, férjedhez. Nem fontos egyhuzamban dolgoznod, tarthatsz szünetet, miközben elvégzed egyéb teendőidet, majd folytatod a munkát.
  3. Pénzt akarok keresni, nincs munkám: Nincs munkád, ezért munkahelyet keresel, jobban mondva valamilyen pénzkereseti lehetőséget. Ha van interneted és számítógéped máris elkezdhetsz dolgozni. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár. Egy próbát megér, pár hónap múlva rendszeres jövedelmed lehet, amit olyan munkával keresel meg amit szeretsz csinálni. Nem veszíthetsz semmit, ha bizonytalan vagy közben keresheted a munkahelyet, ahol alkalmazottként dolgozhatsz, legfeljebb később eldöntöd melyiket válaszd.
  4. Vállalkozni szeretnék: Régóta dolgozol különböző cégek alkalmazásában, és már sokat gondolkoztál azon milyen jó lenne önállóan saját magad malmára hajtani a vizet, vagyis saját vállalkozásban dolgozni. Itt a remek alkalom hogy megpróbáld. Hiszen belefoghatsz nulla forint kiadással. Ennél egyszerűbben és kevesebb pénzből még soha nem lehetett egyéni munkába, vállalkozásba kezdeni.