Dehogyis, semmi ilyesmiről szó nincs. Ezt a munkát elkezdheted a mostani munkád mellett, szabadidődben hétköznap és hétvégén. Az jó lenne, ha mindennap tudnál vele foglalkozni egy kicsit, legalább félórát.

Csak elhatározás kérdése, hogy belekezdesz-e.

Az biztos, hogy semmi átverés nincs az egészben, hiszen saját magad építed fel az üzletedet, te magad találod ki milyen eszközökkel dolgozol, magad írod a tartalmat az oldaladra, magad találod ki az üzleti modelledet. Úgyhogy semmi félni valód nincs, pláne hogy mindenféle befektetés nélkül belekezdhetsz.

Ha csak gyűjteni szeretnél egy kis pénzt, simán elérheted, ráadásul olyan munkával amit szeretsz is csinálni, mert olyan termékre épül az üzleted amit te választottál, amivel szeretsz foglalkozni. De ha nagyobb célod van, méghozzá az hogy ne kelljen bejárnod munkahelyre, hanem otthon dolgozz, és így keresd meg a havi bevételedet megint csak ajánlani tudom ezt a munkát. A többiről már ne is beszéljünk, mert nincs határ a bevételeidet illetően,  többszörösét is keresheted egy átlagos fizetésnek.

De! Dolgoznod kell! Munka nélkül nem jön pénz.