Azt te is tudod, hogy mindennek ára van. Semmi sem hullik az öledbe fentről csak úgy magától. Sokszor kell magaddal kompromisszumot kötni, ahhoz hogy jó döntést hozz. Ha végre sikerül, akkor az a te döntésed lesz.
Lássuk csak!
Most azért vagy itt, mert szeretnél otthonról, kényelmesen dolgozni. Vagy munka mellett vagy akár főállású vállalkozóként. A kérdés, hogy mennyire erősen akarod ezt? Mit tennél meg azért, hogy tudj pénzt keresni az internettel.  
Ha az idővel van bajod, akkor picit át kell szervezned az időbeosztásod. Itt szóba jön a TV nézés, a barátnőzés, a csavargás, stb. Ezeket és a hasonló tevékenységeket kellene kicsit megszűrnöd. Fontos a a híradót mindennap megnézni, mikor amúgy is csak rossz hírrel van tele állandóan? Ehelyett nem jobb lenne neki állni és elkezdeni az új pénzkereseti lehetőségedet otthonról? Vagy egyéb más műsorok is azt hiszem helyettesíthetők a új munkáddal. Te döntesz!
És ha este nem 9-kor feküdnél hanem mondjuk 10-kor? Belefér? Vagy ha reggel korábban tudnál kelni egy félórával máris lenne egy kis időd, arra hogy plusz pénzt keress. A hétvégén pedig biztosan akad több időd, bár ez munka függő, a lényeg hogy ha szeretnél otthon végezhető munkát tanulni és művelni akkor szakíts rá időt. Legalább napi fél óra kell az indulásnál.
Bár:
1. Minél több időt fordítasz rá, annál hamarabb érsz el eredményeket.
2. Úgy meg fogod szeretni, hogy alig várod hogy csinálhasd, és minél több időt fordíthass rá.
Meglátod!
Mérlegelj mi a fontosabb a teendőid között? Ami nem annyira fontos és halasztható akkor tedd későbbre, majd máskor megcsinálod. Mi a fontosabb, az a valami vagy az hogy otthoni munkával pénzt keress?