A Dressplaner egy Németországban bejegyzett üzleti vállalkozás. Egy online webshop összekötve egy üzleti lehetőséggel. A webshop május 1-én nyílt egész Európában. A webshopban a mai divatnak megfelelő termékek találhatóak, ruhák, cipők, táskák, ékszerek, egyéb kiegészítők. Jelenleg női, férfi divatáru, 2019-től gyermek ruházat kapható lesz. A ruhák nem csak normál méretben vannak, hanem a molett hölgyek is megtalálják maguk számára a nadrágokat, felsőket, kabátokat.

DRESSPLANER – Ahol a divat és az üzlet találkozik

A Dressplaner webshopban nem csak vásárolni lehet, hanem pénzt keresni is lehet vele. Az üzlet MLM rendszerben működik, amit lehet online vagy offline is végezni. Lehet csapatot építeni, folyamatosan tanulni, online webinárokon részt venni. Van divattanácsadás élő videón keresztül, ahol ötleteket kapunk mit mivel viselhetünk, és közelebbről megismerhetjük a ruhákat, kiegészítőket. Mindemellett Roadshow-kat szerveznek minden országban igény szerint több városban, ahol élő divatbemutatók vannak, meg lehet nézni közelről a ruhákat, meglehet fogdosni az anyagokat. Nem utolsó sorban pedig lehetőség van vásárolni a helyszínen. Lehet érkezni már meglévő partnerekkel, illetve potenciális – lehetséges partnerekkel.

Csatlakozás a Dressplaner üzlethez

Csak ajánlói linken lehet vásárolni illetve pénzt keresni. A regisztráció ingyenes és kötelezettségmentes. Minél több partnert tudsz ajánlással behozni az üzletbe, akik vásárolnak is, annál többet kereshetsz vele. Az a jó ha ők is dolgoznak és még ők is tudnak partnert szerezni és így tovább, mert egészen 7 szint mélységig kapsz jutalékot a vásárlások után. Ingyenes regisztráció a linkre kattintva!

Partnereket nem csak Magyarországról szerezhetsz, hanem külföldről bárhonnan. Egyenlőre Európa összes országában jelen van a Dressplaner, de nem sokára a tengeren túlra is terjeszkedik az üzlet.

Ha szereted a divatot, szeretsz öltözködni és boldog lennél ha pénzt is keresnél vele, akkor ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget! A jövőben rohamosan fejlődni fog az üzlet, behálózza majd az egész világot. Most az elején vagyunk, ne 5 év múlva mond azt, hogy bárcsak az elején elkezdtem volna.

Végy egy nagy levegőt, regisztrálj és kezd el álmaid megvalósítását most!

http://futuredress.dressplaner.com