Biztosan erre a kérdésre szeretnéd legjobban tudni a választ. Nos ez teljesen változó, kereshetsz vele havi 10000 Ft-t, de ismerek olyat aki már most több százezret keres vele havonta, mindezt 1 hónappal a nyitás után.  Attól függ milyen intenzitással csinálod, mennyi időt szánsz rá, mennyire vagy kreatív. Nagyon sok mindentől függ, de az biztos ha már az elejétől kezdve jól építed fel az online üzleted és szorgalmasan foglalkozol vele, akkor bizony szépen lehet vele keresni.
Nézzük sorban:
  • Milyen intenzitással csinálod? Mennyire vagy hatékony? Képes vagy tanulni és közben dolgozni is, vagy neked ez lassabban megy és először tanulgatsz aztán majd belekezdesz. Képes vagy-e lemondani más időtöltésedről csak hogy az üzleteddel foglalkozhass. A kezdeti nehézségeket elviseled, megoldod, és türelmesen kivárod míg célba érsz, vagyis vásárolnak rajtad keresztül.
  • Mennyi időt szánsz rá? Az üzleted felépítésének üteme függ attól egy nap mennyit foglalkozol vele. Kérdés mennyit ér ez neked, mi vele a célod? Csak kevés kiegészítő keresetet szeretnél vele keresni vagy netán álmaid munkáját szeretnéd megvalósítani, vagyis csak otthon dolgozni, nem bejárni munkahelyre, függetlenül főnök nélkül, vagy szeretnéd álmaidat elérni.
  • Mennyi ötleted van kitalálni új módszerrel ajánlani a terméket az üzletet? Ha már valamilyen módszerrel pénzt keresel a termékkel, itt nem szükséges megállnod. Kitalálhatsz újabb értékesítési, ajánlási módszereket.
  • Mennyire vagy kreatív? Mennyi ötleted van? Itt aztán kiélheted kreativitásod! Először a weblapod felépítésével, színek, oldal kinézete, mi legyen az oldalsávban, felméréseket találhatsz ki, melyek által kikérdezed az olvasód egy kérdésről ami érdekel, vagy készíthetsz nekik videót, hanganyagot, diabemutatót vagy írásos anyagokat…