Ha weboldallal szeretnéd támogatni az üzleted, az egészben az a jó, hogy teljesen ingyen bele tudsz kezdeni, mert mindenféle szoftverből van ingyenes, amiket egyszerűen csak le kell töltened a gépedre. Aztán majd később, mikor már nagyon belejössz, és nem győzöd kiszolgálni a látogatóidat, és lesz már bevételed is, na akkor majd ráérsz pénzt befektetni az üzletedbe, de ez majd csak később lesz.

Természetesen, ha már most van rá pénzed, a fizetős szoftverek azért többet tudnak, hiszen ezért is kell értük fizetni, akkor kezdhetsz már eleve velük is. Ha kíváncsi vagy, én már sok éve tartok fent két weboldalt, és amiért fizetek az a domainnév, a tárhely és egy hírlevélküldő szoftver.  Ezek ára nagyon változó lehet, attól függ melyik szolgáltatónál foglalsz domaint és tárhelyet, melyik hírlevélküldő szoftvert használod. Ezeket általában félévente, évente kell fizetni.

De amint fent írtam, ha nem akarsz az elején befektetni és én ezt is javaslom, főleg ha nincs még tapasztalatod az online vállalkozásban, akkor mindent ingyenessel kezdj. Ingyenes weboldal, blog, ingyenes hírlevélküldő stb. Aztán majd az üzleted diktálja, hogy kell-e befektetned később vagy elég lesz az ingyenes.

Ennél a munkánál mindent úgy csinálsz ahogy neked és persze az olvasóidnak jó. Olyan tempóban és annyi kiadással ahogy azt jónak látod.

Mindent összefoglalva:

Ez fajta interneten végezhető otthoni munka nem kerül pénzbe, nem kell semmit befizetned, és akkor kezded el, amikor akarod. Annyi a dolgod hogy gondolkoznod kell, hogy a termék segítségével hogyan építed fel a saját üzleted és dolgoznod kell olyan tempóban ahogy neked jó. Persze minél több időt fordítasz a munkára annál hamarabb lesz belőle bevételed.