Azt kérdezed: Létezik-e családbarát munka?

Azt felelem: Igen, létezik.
Mert például ha otthon dolgozol az családbarát munkának számít. Ugyanis ha otthon vagy folyamatosabb ideig, többet tudsz foglalkozni a családoddal, úgy osztod be az idődet ahogy akarod. Ha úgy jössz ki az időből, dolgozhatsz akár éjszaka is vagy hajnalban is, napközben több időt foglalkozhatsz egyéb teendőiddel.
Milyen akadálya van annak, hogy otthoni munkát végezz?
Gondolom, kellene egy olyan valós otthon végezhető munka, amivel pénzt is tudsz keresni és rendszeres jövedelmed van belőle. Itt jön az a nagy sóhaj: De hát képtelenség otthoni munkát találni.

Erre én azt mondom: Igen olyat nehéz találni ahol alkalmazott vagy. Viszont vállalkozásban már lehet valamit kezdeni. Persze nem kell rohanni és azonnal kiváltani a vállalkozói engedélyt, amíg nem muszáj, de erről részletesebben a könyvelőnk tud válaszolni: http://csaladbaratmunka.hu/a-konyvelo-valaszol/ .

Többféle interneten végezhető munka létezik, én ezek közül egyet ragadnék ki, amivel már én is keresek pénzt.
Ha neked elég annyi hogy csak plusz jövedelmet szeretnél a mostani munkád mellett, arra is megfelel ez a fajta munka. Viszont az az igazság, ha belekezdesz, már nehéz megállni, mert látod a fejlődést, a haladást, hogy egyre több pénzt keresel.
Te szeretnél ilyen családbarát munkával foglalkozni? Ne ijedj meg, nem kell semmit megvenned, nem húzlak bele semmibe, ez egy teljesen legális valós vállalkozási lehetőség.