A változtatáson most azt értem:

szeretnél-e több pénzt keresni vagy a munkád mellett kiegészítő keresetet, vagy pedig főállásban otthon dolgozni? Vagy szeretnél kreatívabb munkát, mint a mostani?

Mivel most itt vagy ezen az oldalon, gondolom igen a válaszod.

  • Ha azt szeretnéd hogy valamivel több pénzed legyen, ezzel a munkával ki tudod pótolni mostani jövedelmed. A főállású munkád után hétköznap vagy hétvégén, amikor van időd van rá lehetőség hogy plusz pénzt keress. Ezt a munkát akkor csinálod amikor időd van és olyan tempóban ahogy neked a legjobb. Mert nincs főnököd és a saját vállalkozásodban dolgozol.
  • Ha főállásban is végeznéd ezt a munkát, ezt is elérheted. De először a mostani munkád mellett jó ha elkezded. Aztán később ha már lesznek bevételeid, elérheted, hogy csak ezzel a munkával legalább annyit keress mint most a munkahelyeden, vagy még sokkal, de sokkal többet.
  • Ha most a jelenben az a helyzet veled, hogy rengeteg szabadidőd van, akkor Te vagy a legjobb helyzetben. Tegyük fel, hogy nyugdíjas vagy, netán rokkant nyugdíjas, GYES-en vagy, esetleg hosszabb táppénzen vagy, vagy éppen most csak tanulsz pár hónapig-évig, akkor ez remek helyzet ahhoz, hogy elkezdj egy online munkát. A sok szabadidőd mind a munkádra fordíthatod így gyors tempóban tudsz haladni.