Ennek több módja is van. Például más termékeit árulni jutalékért, vagy saját terméket árulni. Ha már most is kereskedsz valamivel, offline vagyis nem az interneten hanem ténylegesen egy üzletben, vagy szolgáltatsz valamit, pl: fodrász, kozmetikus, műkörmös, varrónő stb vagy, akkor az internet és egy jó weboldal segítségével megtöbbszörözheted a mostani forgalmad, ha netán nem elég jó a jelenlegi bevételed. 
Lehet pénzt keresni Google hirdetésekkel, amiket kiteszel az oldalra, bár ehhez sok idő kell mire pénzt látsz belőle, de lehet ezzel is próbálkozni.
Szerintem ezek a legegyszerűbb módszerek.
Ezek közül a más termékének értékesítésével fogunk foglalkozni, amikor jutalékot kapsz. Ha elég akaraterőt érzel hozzá, és van is kedved hozzá és szeretsz tanulni, nem ijedsz meg az új dolgoktól, akkor bátran vágj bele. Ha esetleg még kreatív is vagy, az aztán csúcs szuper, mert itt ha akarod majd kihasználhatod a kreativitásod is teljes mértékben.

Az meg a legjobb az egészben ha olyan valamivel foglalkozhatsz, amit szeretsz csinálni és szívből csinálod, és még pénzt is keresel vele.

A legjobb, hogy főállás mellett is könnyű ebbe belekezdeni, elég gyorsan lehet belőle kereseted, de ha ügyes vagy hamar nagyon szép eredményeket érhetsz el. Ha szorgalmasan mindennap foglalkozol vele, akkor gyorsan fogsz előre haladni.