Azt gondolod magadban, hogy kezdenék egy internetes munkába mikor nem is értek hozzá. Nem értek a weboldal készítéshez, nem értek a facebookhoz, nem értem hogyan tudnék egyáltalán pénzt keresni az internet segítségével.. Nekem ez úgysem menne.

Ha úgy gondolod úgysem menne, így ne is kezdje bele. Igenis akarnod kell és azt a mondatot mondogatni magadnak, azért is megcsinálom. És ezen van a hangsúly, ha mindenáron megakarod csinálni a saját üzletedet, akkor már nagyon jó úton vagy.

Ha azzal van bajod, hogy nem értesz az internetes, számítógépes szerkesztésekhez, munkához, akkor ezen nagyon könnyen lehet segíteni. Méghozzá azzal hogy tanulnod kell. Itt nálam a kezdeteket remekül megtanulhatod majd, megmutatom a kezdeti lépéseket, a facebook oldal létrehozását, a weboldal létrehozását ha azzal is szeretnél dolgozni, a szerkesztéseket.

Úgyhogy a címben szereplő mondat el is vesztette érvényességét, ez nem indok, hogy: ÚGYSEM ÉRTEK HOZZÁ!

Megtanulsz mindent és érteni fogsz hozzá. Ráadásul ebben a munkában az a jó, hogy elkezdesz tanulni, de közben folyamatosan dolgozol, építed fel az üzletedet, és fejlődsz és nagyon hamar lehet belőle bevételed.

Ha bármilyen kérdésed van akkor pedig felteheted a hozzászólásokban, illetve készítek egy kérdezős oldalt is, ahol bármit kérdezhetsz, megtalálod a menüsorban.