Ha szeretnéd a munkahelyed megtartani és mellette még plusz pénzt keresni, nagyon jó lehetőség rá az internetes munka. Mert amikor hazamégy a munkából, otthonról folytathatod a másik munkád, nem kell elmenni egy másik helyre hozzá, időben pedig addig végzed ameddig jólesik vagy ameddig bírod, akár este 20.00 óráig vagy éjfélig vagy hajnalig.
Ha babád van és GYES vagy GYED mellett szeretnél még pénzt keresni, arra is nagyon alkalmas az internetes munka, hiszen a baba ott aludhat melletted és Te közben ülsz a gép előtt és dolgozol. Ezek jogi vonatkozásait, hivatalos elintézését mindig akkor frissen kell körbejárni és megkérdezni, mert bármikor változhatnak az ezirányú szabályok.
Ha plusz pénzre lenne szükséged, mert mondjuk szeretnél nyáron elmenni egy jó kis helyre nyaralni és nem tudod finanszírozni a munkahelyi fizetésedből akkor simán megkeresheted a rávalót internetes munkával. Vagy lakásfelújítást tervezel, esetleg lecserélni készülsz az autódat vagy bármire gyűjtenél pénzt, akkor kezd el az internetes munkát.
Ha hiteled van és nehezen bírod a törlesztést fizetni, akkor ezt a havi fix kiadást is simán megkeresheted internetes munkával. Így nem a fizetésed egy része megy el rá.