1. Még nincs gyereked

2. Van gyereked
 
1. Még nincs gyereked
Talán még csak most kezdesz foglalkozni a gondolattal, hogy jó lenne már szülni és gyerekeket nevelni. Amint kigondolod milyen jó is lenne ez, azonnal eszedbe jut, hogy el is kellene tartani őket, és főleg az elején mikor te GYES-en illetve GYED-en vagy, alig kapsz valami kis pénzt az államtól, hogyan is tudnál annak  a kisbabának mindent megvenni, amire szüksége van. Arról pedig feledkezz meg hogy esetleg még magadra is tudnál költeni. 
Ha csak nem teszel valamit az ügy érdekében!
 
Ezért már most törheted a fejed mivel keress plusz pénzt ebben az időszakban. Hogy jogilag hogyan lehet dolgozni GYES illetve GYED mellett, erre majd máskor térünk ki, de van megoldás nem kell kétségbe esni. Létezik egy olyan munka amihez ha úgy érzed van huzalmad, bátran belevághatsz, először még költségek nélkül, aztán ahogy belerázódsz, kevés költséggel, költséged többszörösét megkeresheted.
Ez a munka nem más mint az internetes munka, ha van kedved, huzalmad a blogíráshoz, facebookozáshoz, webshopozáshoz, termék ajánláshoz, akkor ebben tudok én neked segíteni. Így már a megelőzvén a kevés pénzes időszakot (GYES, GYED), már most neki kezdhetsz felépíteni a saját üzletedet, és mire odaérsz, hogy megszülsz, addigra már kereshetsz pénzt, amit félreteszel a szűkös időkre, csak a bankszámládról kell levenned. A másik hogy addigra már annyira belerázódsz ebbe a fajta munkába, hogy sokmindent márcsak kirázol a kisujjadból.