Egyik részről azt értem magányosság alatt, hogy ha otthonról dolgozol, azzal meg kell barátkoznod, hogy sokat vagy egyedül. Bár szerintem sokat enyhít ezen a tényen, hogy a sok jövőbeli rajongód “szóval tart”, vagyis állandóan levelet írnak, hozzászólnak és így azt érzed mégiscsak egy közösségben vagy. Végül is ez is az egyik cél, hogy folyamatosan tartsd a kapcsolatot az olvasóiddal, látogatóiddal, vásárlóiddal. A másik, hogy az internet segítségével olyan nyitottá válik számodra a világ. Nincs felettesed és megtanulod hogyan dolgozz önállóan és hogy mindig találsz olyan szakértőket akiktől kérdezni tudsz ha bármiben elakadsz.
Pont ez a másik fele a magányosságnak, hogy ha belekezdesz, lesz aki nem fogja díjazni az ötleted.
Figyeld meg, majd ha elkezded valakinek mesélni, hogy mivel is szeretnél pénzt keresni, az emberek többsége nem fog benne hinni. Egyszerűen sokan nem hiszik el, hogy lehet az internet segítségével pénzt keresni. Másrészt pedig a tudatlanság ami miatt mindenki kételkedik az ilyesfajta munkában.
Ha kitartó vagy és Te hiszel benne, akkor hamarosan rájössz, hogy jó az amit csinálsz, hiszen pénzt keresel vele és közben másoknak is segítesz azzal, hogy megoldást találsz egy vagy több problémájukra, plusz csapatot építesz magad köré, akik felnéznek majd rád.