1. Rendszeres bevételhez juthatsz a munkád mellett is akár. 

Ha elkezded és egyre több vásárló van, egyre többen bekapcsolódnak az üzletbe, a jutalékod is egyre több lesz. Ahogy építed az üzletet és egyre előrébb haladsz, úgy fog egyre biztosabb lenni, hogy havonta mindig megkapod a jól megérdemelt jutalékod.

2. Ingyenesen elkezdheted.

Ingyenesen regisztrálsz, ingyenesen hirdetsz, ingyenesen ajánlod a munkát, a terméket. Közösségi médiákon ingyen dolgozhatsz, ha weboldalt, blogot indítasz, mindenre van már ingyenes szoftver: amivel weboldalt készítesz, amivel hírlevelet küldesz, vannak ingyenes tárhelyek, mindenféle ingyenes szerkesztő programok. Például html szerkesztő programok, képszerkesztő programok, hangfelvevő és videófelvevő szerkesztő programok. Később természetesen válthatsz fizetősre is, de a lényeg ahhoz hogy felmérd egyáltalán van-e kedved ehhez a munkához és hogy meglásd hogyan is működik nem kell fizetned egy centet sem.

3. Olyan tempóban haladhatsz, ahogy Neked jól esik, amennyi időt szánsz rá.

Bármikor ha a munkából hazaérsz, leülhetsz a gép elé és dolgozhatsz, bárhol vagy előveheted az okostelefonod és dolgozhatsz. Annyit dolgozol amennyi időd van, ha félóra szabadidőd van akkor félórát, ha 3 órád van akkor 3 órát. Persze minél gyorsabb tempóban haladsz, annál hamarabb kereshetsz vele pénzt. Szorgalmadtól függő mennyi idő múlva lehet pénzed belőle. Lehet 1 hónap múlva is akár. Ha éppen nem dolgozol sehol munkahelyen, akkor rengeteg időd van a haladásra, úgyhogy rohamtempóban csinálhatod.

4. Otthon dolgozhatsz nyugodt körülmények között. 

Otthoni munka közben bármikor felállhatsz, bármikor tarthatsz szünetet, bármikor elmehetsz egyet sétálni kiszellőztetni a fejed. Itt nincsenek szigorú szabályok. A lényeg hogy rá tudj hangolódni a munkára, a Te témádra. Ha van laptopod, azzal el is vonulhatsz egy csendesebb zugba.  Munka közben felteheted főni a vacsorát vagy ebédet. Ha valamit nem tudsz és elakadsz rögtön utána tudsz nézni vagy kérdezni a neten. Hát nem jó lenne így dolgozni?

5. Újat tanulhatsz!

Ha még nem vagy jártas az internetes munkában, a számítógépes szerkesztésekben és hogy egyáltalán hogyan tudod megvalósítani a Te üzletedet, ezt mind meg tudod tanulni. Megtanulhatod hogyan dolgozz tukmálás nélkül, hogyan érd el hogy ne neked kelljen keresned a partnereket, hanem ők keressenek téged. Hogyan léphetsz mindig tovább és tovább ezen a vonalon, ebben a munkában. Folyamatosan tanulhatsz és dolgozhatsz egyszerre. Amit megtanulsz azonnal meg is valósíthatod.