Biztosan motoszkál a fejedben, hogy de jó lenne
  • ha nem kellene munkahelyre bejárni,
  • ha nem lenne főnököd, 
  • ha úgy oszthatnád be az idődet, ahogy Te szeretnéd.
Aztán felébredsz és rájössz, lehetetlent kívánsz, úgyhogy hagyod is a fenébe az egészet. Rájössz, hogy most van munkahelyed biztos fizetéssel (remélhetőleg) bár én már több munkahelyen is dolgoztam, ahol nem tudhattam biztosra hogy megkapom a havi fizetésem vagy csak egy részét adják oda, a cég rossz anyagi helyzete miatt.
Mindegy tegyük fel neked olyan munkahelyed, ahol biztosan kapsz fizetést minden hónapban rendszeresen és időben. Aztán rájössz arra is miközben az otthoni munkáról álmodozol, hogy ááá nem is olyan rossz ez a munkahely, ha más kibírja én is kibírom.  Itt már nem kell újat tanulnom (talán), már mindent tudok, csak elvégzem a munkám,  megkapom érte a fizetésem és majdcsak változik valami egyszer jobb irányba.
Igazad van, változni fog! De mikor? És mitől változna meg? Magától? Mindent irányít valaki és minden változáshoz kell egy ember, aki megcsinálja. jelen esetben Te vagy az az ember.
Most félre ne érts, dehogy akarlak lebeszélni a munkahelyedről, hogy ne menj többet és azonnal kezdj bele az otthoni munkába.  Dehogyis! Ez nem így működik, bár éppen ismerek ilyen embert is.
Először csak úgy kezdj bele, hogy munka mellett csinálod. Tudom nincs rá időd! Kifogás! Ha elszánt vagy és kitűzöl magadnak egy célt, akkor igenis lesz rá időd.
Mi tarthat még vissza?
Mások véleménye? Már számos vállalkozó keresi kenyerét internetes munkával, de aki nem ismeri, hogyan is lehet internet segítségével pénzt keresni, inkább elítéli, szidja, negatív jellemzőkkel illeti. Ha pedig valaki ellenvéleményen van, azt az embert is elítéli: Ez egy hülye!
Az újdonságoktól pedig általában fél a magyar ember.
Úgyhogy ebben az esetben, jobb ha nem hallgatsz ezekre az emberekre. Csak magadban bízz! Ha tetszik a termék amivel dolgozol, ha szeretnéd a vágyaidat elérni, csakis egyedül az számít, hogy Te hiszel benne. Így megvalósítani is csak Te tudod egyedül a a céljaidat.