Van olyan ismerősöd aki csak álmodozik folyamatosan jobb létről,  a jobb autóról, szebb házról, csinosabb megjelenésről? Netán Te is ilyen vagy?

Mindenkinek vannak álmai, vannak időben távolabbi, közelebbi, vannak nagyobb,- és kisebb volumenű álmok. Sokan szeretnek a saját álomvilágukban élni, arra nem is gondolnak, hogy esetleg tehetnének is értük. Ők azok akik nem jutnak előrébb, mert csak az álmaikban képzelik el hogy: milyen lenne ha….

  • több pénzem lenne havonta,
  • vehetnék magamnak egy márkás ruhát vagy cipőt,
  • elmehetnénk a családdal együtt egy mediterrán szigetre, két hétre is akár,
  • olyan csinos lennék, hogy gyorsan találnék magamnak párt,
  • végre lecserélhetném az autómat valamivel jobbra,
  • felújítanánk a házat,
  • űzhetném a kedvenc sportomat.

Miért nem teljesülnek ezek az álmok? Miért maradnak “csak álmok” az álmok ezeknél az embereknél?

Kettő dolog kell ezek megvalósításához:

  1. Pénz
  2. Tenni érte

1. Pénz: Most nem csak a luxus élethez szükséges pénzről beszélek, arról a sok-sok millióról ami ahhoz kellene! Hanem a reális megvalósítható álmokhoz is keressük az utat, márpedig ahhoz nem elérhetetlen pénzmennyiség kell, hanem annyi, amit meg is lehet keresni. Valami olyan megoldást kell találnod, amivel kereshetsz plusz pénzt. Annyit, amivel eléred a kisebb céljaid, vagy akár a nagyobb céljaid és végre többet költhetsz havonta, megvehetsz egy klassz ruhát, nyáron beiktathatsz egy forró mediterrán üdülést, jobb autóval furikázhatsz, szebbé teheted a lakásod, mehetsz végre mondjuk golfozni. Tehát kisebb és nagyobb álmok megvalósítása a cél, az ehhez szükséges pénzt kell előteremtened.

2. Tenni érte: Álmodozol, majd visszakerülsz a valóságba és az álom csak álom marad. Voltál már így ugye? No sebaj, ez eddig volt, ezentúl máshogy lesz. Ezt kell magadban eldöntened, és nekifogni végre megvalósítani az álmaid. De nem egyik napról a másik napra fog megtörténni. Erre készülj fel! Az elején sok lemondásra, átszervezésre, akaraterőre lesz szükséged. Ha ezekre nem vagy képes, megkérdőjelezhető, hogy az álmod tényleg olyan fontos-e, amilyennek te gondolod? Tényleg elakarod-e érni? Ha úgy gondolod igenis szeretnéd azt a valamit, akkor tégy érte. Alakíts ki fontossági sorrendet teendőidben, dolgaidban, és iktasd be az álmaid elérésére fordított időt az életedbe. Ezentúl tegyél érte mindennap! Kezd a mai nappal! Ne holnap, ne a jövőhéten, ne jövőre! Ma kezd el! Ha fontos neked az álmod tegyél érte, hogy minél hamarabb átélhesd, átérezhesd milyen is az amikor az álom valósággá válik.

Neked van ilyen álmod, amihez reális mennyiségű pénzre és arra van szükség, hogy tegyél  érte még ma?

Itt egy lehetőség amivel ezt megteheted: DRESSPLANER