Minden reggel mikor felébredsz, összeszűkül a gyomrod, talán még reggelizni sem bírsz? Már előre aggódsz az aznapi munka miatt. A munkahely miatt, a munkatársak miatt és azért mert az egész napod ott fogod bent tölteni. Gyomorideggel kelsz és fekszel….
Egyre több kávét iszol, egyre több cigit szívsz, mert ezzel próbálod egyensúlyba hozni a negatív érzelmeidet. A kávé és cigi kicsit doppingolnak, Te jobban érzed magad tőlük, de lehet hogy a szervezetedben pont az ellenkezőjét váltod ki ezzel, annak csak ártasz.
Inkább jobb lenne ettől a gyomoridegtől megszabadulni. Vagy feldolgozni, és nem venni annyira a lelkedre, vagy pedig újítani, változtatni az életeden.
Egy ilyenfajta újítás lehet ha elkezdesz más módon is pénzt keresni. A munkahelyed mellett keresni másfajta pénzkereseti lehetőséget, de itt fontos lenne, hogy olyat keress, amiben örömöd is leled, olyat amivel szeretsz foglalkozni. Még egy idegőrlő munkára semmi szükséged. Így talán a kettő kiegyenlíti egymást, azáltal te is egyensúlyba kerülsz idegi szinten.
Ilyenfajta munka lehet az az otthoni munkavégzés, amikor saját vállalkozásban is dolgozhatsz, akár másodállásban. Egyik ilyen munka lehet, amikor más termékét árulod jutalékért. Amit én ajánlok munkát elég hozzá egy asztali számítógép, vagy egy telefon, a lényeg legyen internet. Bárhol dolgozhatsz, ha interneted van. Közösségi médiákban posztolhatsz, vagy saját blogot is írhatsz. Lehetsz nagyon kreatív: szöveg, kép, videó, hanganyag, bármi ami csak tetszik.  Garantált gyomoridegűző munka, mert saját magad ura lehetsz.