Sokszor ezt a kifogást találja ki az ember, ha valamihez nincs elég ereje. Pedig azt csak Te döntheted el, mennyire akarod azt a valamit megcsinálni és mennyire akarod ezáltal a célod elérni. Általában az embernek mindig arra van ideje amire szán időt. Az lehet, hogy ez miatt le kell mondania valami más időtöltéséről, hát olyankor mérlegelni kell melyik a fontosabb.
Régebben én mindig azt mondtam nincs időm mozogni, tornázni munka mellett, hiszen mindig 6-7 körül érek haza a munkából. Aztán, hogy eltereljem a figyelmem valamiről és ne azon járjon az agyam, eldöntöttem, hogy most itt a remek lehetőség, a tornával elterelhetem a figyelmem, és ráadásul egy régi vágyam is teljesül. Ettől a naptól kezdve mindennap tornáztam. Ha este 8-kor akkor este 8-kor. Előtte állandóan néztem a ValóVilágot, hát most helyette tornáztam. Ez fontosabb volt számomra, ezért tudtam rá időt szakítani minden áldott este.

Tehát ne mondd azt nekem, hogy munka mellett nincs időd tanulni és új pénzkereseti lehetőség után nézni.

Nézd végig egy hetedet, miket csinálsz nap mint nap, hétköznap és hétvégén. Mi az tevékenység amiről lemondanál annak érdekében, hogy keress pluszt pénzt? Ha más nincs korábban is felkelhetsz, vagy este később fekszel le. Vagy a hétvégéből szánsz rá több időt.

Gondold végig, mi a célod és milyen lesz ha azt eléred!
Ugye hogy találtál időt rá?