Arról álmodozol, hogy pénz nélkül nulla forintból lesz majd üzleted? Van egy jó hírem. Most nulla forintból lehet egy üzleted. Lesz egy webshopod, tele minőségi ruhákkal, kiegészítőkkel. Hetente frissülő termékkínálat teszi változatossá a munkádat. 

Mit kapsz? 

  • Ingyenes csatlakozás
  • Ingyen webshop
  • Ingyenes webináriumok
  • Ingyenes divattanácsadás
  • Ingyenes támogatás, segítségnyújtás

Mi az a mi elengedhetetlen, hogy meg kell tenned?

A jutalékot az alattad levő partnerek vásárlásai után kapod. Ahhoz hogy megkapd neked is vásárolni  kell.  Semmi gond nincs ha tetszenek a ruhák. Ha pénzt szeretnél keresni a Dressplaner üzlettel, akkor vásárolnod is kell. Ha találsz magad alá olyan partnereket, akik szintén pénzt akarnak keresni, mindenkinek azt kell továbbadni, hogy vásárolni is kell, hogy pénzhez jussanak. Ha mindenki arra vár, hogy majd az alatta levő vásárol, akkor senki nem fog pénzhez jutni.

Döntsd el, mit szeretnél! Álmaid megvalósítását azonnal feladod, mert vásárolni kell magadnak pár jó ruhát vagy ékszert? Vagy pedig fogod magad neki látsz dolgozni, teszed amit tenned kell, hogy fel tudd építeni az üzletedet és elérd céljaidat, álmaidat.

Nem bonyolult! Vagy feladod, vagy felszívod magad és belehúzol. Vásárolj és építsd fel magadnak a Dressplaner üzletedet.