Dressplaner koncepció

Az üzlet koncepciója nagyon egyszerű, pár perc alatt megérhető. Ajánlói linket kell kiküldeni, megmutatni a lehetséges partnereknek. A lehetséges partner lehet egy vásárló, vagy lehet egy üzleti partner, aki szeretne pénzt keresni, vagyis az üzleti része érdekli. Hogy ki mennyit tud keresni a Dressplanerrel, attól függ mennyi vásárlás van alatta. 7 szint mélységig lehet jutalékot kapni a vásárlások után, viszont bármilyen szélességben. Tehát nincs határ, hogy mennyit lehet keresni ezzel az üzlettel.

 1. Üzleti partnereket keresni

Lehet az üzleti lehetőséget hirdetni, ajánlani, azok számára, akik szeretnének pénzt keresni. Lehet ajánlani azoknak akik az álmaikat szeretnék megvalósítani, mert a Dressplanerrel ez is lehetséges. Lehet ajánlani azoknak akik plusz pénzt akarnak keresni, akik otthonról szeretnének dolgozni, vagy akik szeretik az internetes munkát. És nem utolsó sorban akik szeretnék elérni az anyagi függetlenséget.

2. Vásárlókat keresni

Mivel vásárlások után lehet lehet jutalékot kapni, ezért célszerű lehet ha “csak” vásárlókat keresünk.  Olyan személyeket, akik szeretik a divatot, akik szeretnek öltözködni, akik szívesen vásárolnak interneten webshopokból. Ha egyszer vásárol és meg van elégedve a választott termékkel, utána újra fog vásárolni, aztán ismét vásárol és megint vásárol. Ha újra és újra vásárol az mind jutalékot jelent a felette levőknek.

A fentiekből adódik, hogy mindenkinek vásárolnia kell, hiszen ha csak üzleti partnerként tevékenykedne mindenki, akkor nem működne a webshop. Muszáj forgalmat generálni, ahhoz hogy működjön a kifizetési rendszer. Tehát ha valaki pénzt akar keresni a Dressplanerrel, akkor vásárolnia is kell, mert csak akkor kap jutalékot. Ha viszont szeret öltözködni, akkor ez nem probléma. Ha pedig elkezdődik a vásárlás mindenki részéről nagyon hamar elérheti, hogy sokkal de sokkal több jutalékot kap, mint amennyiért vásárol.

Pénzkeresés Dressplanerrel

Regisztráció -Linkajánlás – Vásárlás

Csak ennyi a teendőd,  ha pénzt akarsz keresni a Dressplanerrel!