Működő üzletek saját termékkel

üzletMost szeretnék bemutatni olyan weboldalakat, ahol saját termékkel illetve szolgáltatással sikerült egy önálló vállalkozást létrehozni.

Az oldalak létrehozói mind nők, és saját termékkel, szolgáltatással keresnek pénzt weboldaluk és az internet segítségével.

Nézegesd meg mindet, remélem ad némi inspirációt.

És még rengeteg van….

5 Hozzászólás / “Működő üzletek saját termékkel”

 1. Kolozsi Mariann szerint:

  Ajánlom figyelmetekbe az én honlapomat is: http://www.mariannkavezoja.dxn.hu/

  És amit a honlapon találtok: Egészség, kávé, internetes pénzkeresés és otthoni munka:)

  Szeretettel:

  Kolozsi Mariann

 2. [...] Nézz meg néhány ötletet: Már működő kreatív üzletek [...]

 3. Réka szerint:

  Sziasztok!
  Én is baba mellett, itthonról indítottam a vállalkozásomat, a Bababiztonság webáruház üzemeltetését, ahol bababiztonsági termékeket forgalmazunk. Az ötletet a kisfiam “adta”, amikor elkezdett kúszni-mászni és rájöttem, hogy a lakásunk tele van veszélyforrásokkal. A webáruház honlapjáról elérhető a http://www.bababiztonsagotthon.hu weboldalam, ahol hasznos tanácsokat olvashattok arról, hogy hogyan előzhetjük meg az otthoni gyermekbaleseteket!
  Mindenkinek sok sikert, aki otthonról szeretne dolgozni és pénzt keresni!
  Réka

 4. [...] Vedd sorra a tanulmányaidat, hobbijaidat, mindent amihez értesz. Itt találsz pár irányadó termék ötletet. [...]

 5. Tengerecki szerint:

  A http://www.tengerecki.hu ötlethez írnám kiegészítésképp, hogy Természet és Tudomány témájú kísérletek, szakkörök, foglalkozások és táborok 3-10 éves korú gyerekeknek a vállalkozási ötlet alapja.

Hozzászólások

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes