2. eset: Amikor már van gyereked és GYES-en vagy GYED-en vagy
 
Már megszületett a babád vagy babáid, otthon vagy és azon töröd fejed, mivel kellene foglalkoznod, hogy ne csak a rutin babás dolgok és a háztartás maradjon neked. Na és persze az sem lenne rossz ha még pénzt is hozna a házhoz az a valami amit csinálsz. Ez lenne ám az igazi. Szereted is csinálni és pénzt is keresel vele.
Most aztán fogalmad sincs miről beszélek – gondolom.
Olyan munka kellene neked, ami mellett tudsz a babára figyelni, bármikor ha szükséged van rá azonnal ott lenni vele. Nyilván ez csak úgy megoldható ha otthon dolgozol. Régen ez nagyon nehéz lett volna, merthát míg nem volt internet mit tudtál volna csinálni, max. bedolgozni valahova. Abból pedig elég kevés lehetőség volt és van ma is.
Most viszont az internet korában, már sokkal könnyebb a helyzet. Nagyrészt minden háztartásban van számítógép és van internet. Csak ennyi kell az induláshoz, semmi több. Persze költségek (vásárlás magadnak) merülhetnek föl már az elején is, de nagyon megfontolandó hogy megéri-e befektetni egy keveset, ha a többszörösét vissza fogod kapni. Illetve ez nem is költség amiről beszélek, hanem vasarlas magadnak vagy ajandekba, amit egyébként is megtennél, csak máshonnan. Na meg szükséges némi kedv és akarat, hogy márpedig szeretnék plusz bevételt szerezni magamnak és a családomnak. (Ami később már főállású bevételt jelenthet sőt, annál sokkal többet is…).
Ja, hogy még hiányzik valami? Tudom mire gondolsz! Egy ötlet, amivel el tudsz indulni. Ez az amit jól el kell találni, ahhoz hogy később nagyobb bevételre is szert tehess. Most biztosan nem tudod eltalálni, ugyan mivel is állhatnál ki a “nagyközönség” elé, akik nem mások mint az internetezők. Ha tovább olvasod ezt a blogot akkor meglátod mindenben segítek, és megcsináljuk együtt a Te üzleted.